Lid worden?

Vul dit formulier online in

Na invullen en verzenden ontvang je een e-mail. Print, onderteken en stuur deze per post naar:

Volleybal Vereniging Almere Buiten
1303 AB ALMERE

Of lever het in op een trainingsavond bij een proefles. Het inschrijfformulier mag niet digitaal worden ingeleverd.

Hoeveel is de contributie?

Contributietabel vastgesteld tijdens ALV 2016-2017:

Groep:Alleen Trainen:Inclusief Competitie:
Senioren€ 195,00€ 285,00
Recreanten€ 160,00€ 190,00
Jeugd / Aspiranten€ 135,00€ 190,00
Mini’s€ 115,00€ 140,00
Opmerking:
Leden welke door het bestuur of technische commisie worden gevraagd om in een hogere contributie groep te spelen dan normaal ingedeeld, en hiermee instemt, zal het bedrag bij een normale indeling verschuldigd zijn. Bij eigen keuze om in een hogere contributie groep ingedeeld te worden is het contributie bedrag van de hogere contributiebutie verschuldigd.

Voor vragen over contributie en/of betaling:
Penningmeester, Bas van Doorn
E-mail: penningmeestervvab@gmail.com

Vriend worden van VV Almere Buiten?

Door jouw bijdrage ondersteun je onze vereniging. Doel van het totaalbedrag van al onze vrienden is het faciliteren van uitgaven die jaarlijks door het Bestuur van Volleybal Vereniging Almere Buiten worden bepaald. Hierbij kun je denken aan nieuwe netten, nieuwe hulpmiddelen voor trainingen, etc.

Elk bedrag is welkom maar vanaf 10 Euro treed je toe tot de ‘Vrienden van Volleybal Vereniging Almere Buiten’. Bedrijven, ouders, opa’s, oma’s, vrienden of andere familieleden, iedereen kan vriend worden van onze vereniging.

Wil je vriend worden van onze vereniging tegen een jaarlijkse vergoeding ? Geef je dan hier op!

Spelerspas nodig?
Als nieuw lid moet je een spelerspas ontvangen met een bondsnummer. Alleen hiermee mag je spelen. De ledenadministratie meld je aan bij de bond en regelt je pas. Het enige wat jij moet regelen is een pasfoto! Neem contact op met Marina Vosjan van de ledenadministratie voor alle specificaties via ledenadministratie@vvalmerebuiten.nl.
Een nieuw t-shirt bestellen? (meer info volgt)
Binnenkort volgt hier meer informatie over.
Lidmaatschap opzeggen?
Via dit formulier kun je je lidmaatschap opzeggen en doorgeven aan de ledenadministratie.